التسجيل

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

النتائج 1 إلى 8 من 8
  1. #1
    عضوة معطاءة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    25,254

    افتراضي حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    صوابع الجلاش بالمكسرات






    المقادير:
    1/2 كيلو باكيت جلاش- 250 سمنه سايحه- 150 مكسرات مشكله-200 جم شربات ثقيل بارد

    الطريقه:
    · اضيف 2 ملعقه شربات علي المكسرات حتي تتماسك سويا
    · افرد الجلاش ثم اقطعه طوليا ل3 او4 شرائح حسب السمك المراد
    · اخذ من كل مجموعه شرائح ورقتين فقط وادهنهم بالزبده ثم اضع المكسرات علي الطرف
    · اقفل ورقه الجلاش علي الحشوه من جهه اليمين ثم من جهه اليسار ثم الفها رول واقطعها حسب السمك المراد
    · اضعها في صينيه ثم ادهن ووجهها زبده
    · تدخل الفرن علي درجه حراره 200 لمده 30 دقيقه
    · تصفي من السمنه وتسقي بالشربات وتقدم وبالف هنا




    تورتة الميل في




    4 طبقات ميل فى جاهزة – باسترى كريم – سكر بودرة
    الطريقة
    نضع فى الطبق راقة ميل فى ثم نضع عليها طبقة باسترى ثم راقة ميل فى وهكزا 3 راقات
    ثم نساوى الاطراف بالسكينة
    ثم نكسر الراقة الرابعه ونضع عليها باسترى كريم حوالى معلقتين كبار ونخلطهم كويس وندهن بيهم جناب التورتة داير ما يدور ثم نضع شوية ميل فى مكسر ثم نرش الوش كله بالسكر البودرة
















    الكيكة الاسفنجية
    المقدار دة يعمل صينيتين واحدة مقاس 24 وصينية مقاس 17

    الاسبونج كيك
    10 بيضات – 1 و 1/2 كوب سكر – م محسن دقيق كيك – 2 كوب الا 1/4 دقيق – 1/2 باكو بيكنج بودر – باكو فانيليا
    الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة
    10 بيضات – 1 و 1/2 كوب سكر – م محسن دقيق كيك – 1 و 1/2 كوب دقيق – 1/4 كوب كاكاو – 1/2 باكو بيكنج بودر – باكو فانيليا
    الطريقة
    نضع البيض والسكر والفانيليا فى الخلاط على اول سرعه لحد ما السكر يدوب ثم نعلى السرعه لحد ما العجينة ترتفع وتتقل ثم نطفى الخلاط ونضع البيكنج بودر على الدقيق ونبتدى نضع الدقيق شوية شوية على العجينة ونقلب من تحت لفوق بالراحه بمعلقة بلاستيك او خشب ثم ندهن الصينية بالذبدة ونضع العجينة وندخلها الفرن فى الرف المتوسط على د 160 لمدة نص ساعه
    ملحوظة
    لازم يكون الفرن شغال قبل الخبز بنص ساعه
    لازم يكون الخلاط ناشف تماما ومفهوش اى اثار للماء
    لازم ماتفتحيش الفرن فى النص ساعه الاولى












    بسكوت السفويار ( صوابع الست )







    ( 5 بيضات – 3 صفار بيض – 150 ج سكر – فانيليا ) – (5 بياض بيض – 50 ج سكر )- 150 ج دقيق – 50 ج نشا
    الطريقة
    اضرب بالمضرب ال (5 بياض بيض – 50 ج سكر ) لحد ما يتكون المارينج
    نضع فى الخلاط ال ( 5 بيضات – 3 صفار بيض – 150 ج سكر – فانيليا ) ونضربهم كويس جدا على السرعه الاولى لحد مايندمجوا ثم نطفى الخلاط
    نضع النشا على الدقيق ونضعهم بالراحه على الخليط اللى عملناه لحد ما يمتزجوا ثم نضع الماريننج ونقلبهم مع بعض لحد ما يندمجوا ثم نتركهم يرتاحوا 10 د
    ثم نضع الخليط فى كيس وقمع سادة وننزله اصابع على صينية عليها ورقة ذبدة ثم اتركهم يرتاحوا 10 د ثم ارشه كويس بالسكر البودرة ثم ادخله الفرن على 190 د لمدة 25




















    كريمة المانجة





    200 ج باستلرى كريم –500 ج عصير مانجة – 500 ج مكعبات مانجة – 2 م ك جيلاتين
    الطريقة
    نذوب الجيلاتين على النار مع ربع كوب ماء
    نضرب الباسترى كريم بالمضرب مع عصير المانجة ثم نضع الجيلاتين المذابة الساخنة ونخلطهم كويس



  2. #2
    عضوة معطاءة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    25,254

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    طريقة تركيب التورتة



    نضع فى القالب راقة اسبونج ونسقيها كويس بعصير المانجة
    ثم نرصص اصابع الست على جناب القالب ثم نضع طبقة كريمة مانجة وعلى الاطراف كويس علشان تلزق
    ثم نضع مكعبات مانجة ونكرر العملية مرتين ثم نضع التورتة تستريح فى الثلاجة لمدة ساعه ولما نطلعها نلف حواليها بشريط حلو ونرش على الوش علبى الفاكهه جيلى ساخن للتلميع





















  3. #3
    عضوة معطاءة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    25,254

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    عجينة البتى شو
    للاكلير والبروفيترول والشووالسانت بارى برست والسان لوران والبجعه





    نص كيلو ماء( 2 و 1/2 كوب ) –كوب الا ربع زيت - م ص ملح - 300 ج دقيق - 8 بيضات – 2 م ص سكر
    الحشو:
    كريم باتسير ( 400 ج كاستر بودر + كيلو ماء دافىء او حليب ونضربهم كويس بالمضرب )
    كريمة فرش مضروبة ( كيلو فرش كريم + 80 ج سكر وينضربوا فى الخلاط)
    الحشو بالشيكولاتة:الكيلو كريم باتسير + 200ج شيكولاتة سايحة
    الفندان الابيض ( نضع قطعه الفندان فى كسرول على النار مع سنة ماء بسيطة )
    الفندان الموكا ( نضع قطعه الفندان فى كسرول على النار مع سنة موكا)
    الفندان الشيكولاتة ( نضع قطعه الفندان فى كسرول على النار مع شيكولاتة سايحة)

    الطريقة
    اضع الماء و الملح والسكر والزبدة على النارعلى الهادى لحد ما الذبدة تسيح و لحد مايغلوا ثم اضع الدقيق واتركهم شوية على النار علشان العجينة تستوى وبعدين اشيلها من الحلة واضعها فى الخلاط وافضل مشغلاه علشان العجينة تبرد ثم نضع بيضة بيضة والخلاط شغال ويكون بين كل بيضة وبيضة 2 دقيقة ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء نعمل اصابع الاكلير فى الصينية. بعد ماندهنها بالذيت ونمسحها بورقة كلينكس وندخله الفرن لمدة ساعه وربع على درجة 175
    . بعد مايطلع ويبرد نحشية بالحشو ونضع على الوش فندان ابيض او بالشيكولاتة

    اكلير بالفانيليا
    كريم باسترى – فندام فانيليا – ديكور

    اكلير موكا
    كريم باسترى موكا – فندام موكا – ديكور
    بعد مانعمل الكريم باسترى نذوب سنة نسكافيه مع معلقة ماء ونضعها عليه

    اكلير بالشيكولاتة
    كريم باسترى شيكولاتة – فندام شيكولاتة – ديكور
    بعد مانعمل الكريم باسترى نضع عليه شيكولاتة خام سايحه على حمام مائى ونضعها عليه





















  4. #4
    عضوة معطاءة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    25,254

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    اكلير بالفانيليا




    كريم باسترى – فندام فانيليا – ديكور



    اكلير موكا






    كريم باسترى موكا – فندام موكا – ديكور
    بعد مانعمل الكريم باسترى نذوب سنة نسكافيه مع معلقة ماء ونضعها عليه


    اكلير بالشيكولاتة





    كريم باسترى شيكولاتة – فندام شيكولاتة – ديكور
    بعد مانعمل الكريم باسترى نضع عليه شيكولاتة خام سايحه على حمام مائى ونضعها عليه


    البروفيترول






    نفس عجينة الشو اللى كتبتها قبل كدة
    ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء نعمل وحدات البروفيترول على هيئة وردة فى الصينية بعد ماندهنها بالذيت ونمسحها بورقة كلينكس وندخله الفرن .









  5. #5
    عضوة معطاءة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    25,254

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    بارى بريست




    نفس عجينة الشو اللى كتبتها قبل كدة
    ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء نعمل دوائر متوسطة مفرغة من النص فى الصينية










  6. #6
    عضوهـ جديد الصورة الرمزية mivi
    تاريخ التسجيل
    Aug 2011
    الدولة
    مصر أم الدنيا
    المشاركات
    38

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .

  7. #7
    عضوة معطاءة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    25,254

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    يسلمووووووووع المرور
    الحمدلله ~

  8. #8
    :: مشرفه عامه :: الصورة الرمزية Serap
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    10,724

    افتراضي رد: حلويات الشيف حسن بالصور،طريقة عمل حلويات من الشيف حسن ،ملف كامل لحلويات الشيف حسن

    يعطيك العآفيهـ
    انتقـــــآء جميل
    فــ انتظارك بكل جديد
    لـآ عدمنآك








المواضيع المتشابهه

  1. بسبوسة الشيف حسن مع الصور . طريقة عمل بسبوسة الشيف حسن مع الصور.بسبوسة الشيف حسن
    بواسطة halm في المنتدى الطبخ:وصفات ,أطباق عالمية شهية ,مقبلات ومعجنات
    مشاركات: 6
    آخر مشاركة: 12-13-2011, 11:58 PM
  2. حلويات بالصور ، وصفات حلويات بالصور ، حلويات مطبخ منال بالصور ، صور حلويات شرقية
    بواسطة halm في المنتدى الحلويات الشرقية والمغربية والكيك
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 02-19-2010, 05:07 PM
  3. الريجيم النباتي لجسم رشيق هذا الصيف
    بواسطة rh@hot في المنتدى الرجيم - ريجيم سريع
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 02-03-2010, 11:19 PM
  4. اكلات واطباق وحلويات من كتاب الشيف بالصور
    بواسطة halm في المنتدى الحلويات الشرقية والمغربية والكيك
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 11-24-2009, 02:43 AM
  5. 4 عطور جميلة أختاريها لتكوني مميزة هذا الصيف
    بواسطة قمرهم في المنتدى مجوهرات و إكسسورات و عطورات و شنط و جزم و أساور للنساء 2017 /2016
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 11-12-2009, 05:17 PM

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
الساعة الآن 04:31 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
منتدى فاتنات